Egget lenestol fra Fritz Hansen er 60 år og kan kjøpes for spesialpris kr. 45.995.-

Egget lenestol fra Fritz Hansen er 60 år og kan kjøpes for spesialpris kr. 45.995.-

NÅ KUN KR. 45.995,- i spesialutgaven i Hallingdal ullstoff. Ordinær pris i denne utførelsen er kr 62.090,- og tilbudet nå tilsvarer ca 25% rabatt på denne stolen. 

Tilbudet gjelder Egget trukket i ullstoffet Hallingdal fra Kvadrat, og lenestolen leveres med setepute enten i sort hud (extreme) eller i samme stoff og farge som skroget på stolen.  I kampanjen kan man velge farge på Egget blant alle fargene i Hallingdal-kolleksjonen. 

Skammelen kan også bestilles med en tilsvarende tilbudspris til kr 12.995,-. (Ordinær pris kr 18.290,-.  Dette tilsvarer også ca 25% rabatt.)

Egget er, som de fleste vet, et av verdens største møbeldesign-ikoner – og et av Arne Jacobsens utallige mesterverk innenfor møbeldesign.  Stolen ble opprinnelig tegnet til  SAS Royal-hotellet i København i 1958 som en skulpturell kontast til hotellets rette linjer.

Stolen er bygget opp med et sterkt indre skall, som deretter er polstret og trukket.  Stolen kan svinges og vippes, og mekanismens motstand kan stilles i forhold til din kroppsvekt.

Egget er «Designed to last a lifetime»Kampanjeperioden for tilbudet er i september, oktober og november 2018.