20% rabatt på Montana møbler i 35 dager!

20% rabatt på Montana møbler i 35 dager!

Montana Møbler fyller 35 år. I anledning 35-års-fødselsdagen slår Montana til med et unikt tilbud. I 35 hele dager har du muligheten til å boltre deg med -20% rabatt på Montanas sortiment av 12mm reoler og hyller i alle 42 farger. 

 

Montana - Making room for personality since 1982.

Montana Møbler fyller 35 år. I anledning 35-års-fødselsdagen slår Montana til med et unikt tilbud. I 35 hele dager har du muligheten til å boltre deg med -20% rabatt på Montanas sortiment av 12mm reoler og hyller i alle 42 farger.  Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å skaffe deg et flott Montana møbel med en fantastisk og enestående rabatt.

Tilbudet gjelder kun i perioden 30. september - 3. november 2017.

Vi feirer Montana som har vært med oss helt siden oppstarten for snart 30 år siden. Velkommen innom vår butikk i Bergen og se her et bredt spekter av Montana møbler utstilt.  Vi har også lagt ut et godt utvalg av Montana Hall Edition og Montana Collection her på hjemmesiden slik at du kan la deg inspirere.

Visste du forresten at Montana har suppleringsgaranti i opptil 10 år på fargepaletten slik at du som kunde skal kunne føle deg trygg på at Montana-møblene som du kjøper kan suppleres om noen år! 

Under ser du alle Montanas 42 lekre lakkfarger.
 


Vi tegner gjerne forslag til hvordan Montana møbler kan fylle akkurat dine behov og ønsker.

Velkommen innom vår butikk i Kolstien 4 for en hyggelig Montana-handel!