Tilbud Pallone Paradise lenestol!

Tilbud Pallone Paradise lenestol!

Pallone lenestol fra Leolux er et ikon av et møbel. Pallone ble designet i 1989 for "the house of the future". Pallone lenestol har en fantastisk sittekomfort, god ryggstøtte, egen personlighet og er også en vakker skulptur. 

 

 

Pallone lenestol fra Leolux er et ikon av et møbel. Pallone ble designet i 1989 for "the house of the future". Pallone lenestol har en fantastisk sittekomfort, god ryggstøtte, egen personlighet og er også en vakker skulptur. Pallone er etterhvert blitt en hel familie bestående av Pallone Pa, Pallone Ma og Pallone Lill etter størrelsen på stolen. Pallone lenestol har i årenes løp mottatt mange designpriser. Lenestolen leveres i et stort antall lekre fargekombinasjoner i et tykt og eksklusivt lær. Pallone kan også leveres med fotskammel og optimal komfort.

Pallone Paradise er en lekker serie med Pallone lenestoler (gjelder Pa, Ma og Lill) i 8 spesialdesignede fargekombinasjoner. Akkurat nå får du:

20% rabatt på Pallone Paradise lenestol (Pa, Ma og Lill). Pallone Paradise (Pa) kr. 17.340.- NÅ KUN KR. 13.870.-
15% rabatt på alle Pallone lenestoler i valgfri fargekombinasjon i lær (Pa, Ma og Lill). Pallone (Pa) kr. 17.340.- NÅ KUN KR. 14.740.-

Velkommen innom våre butikker for å se og prøve denne fantastiske lenestolen!